Reiki-hoito

Reiki -energiahoito

Reiki on ikivanha energiahoito, jossa energiaa välitetään käsien kautta hoidettavaan. Mutta Reiki on paljon enemmän:  se on prosessi, se on henkinen Tie, se on Elämän pituinen matka.  Se on oman itsen löytämistä, se on kärsimyksen poistamista. Se on suurinta Rakkautta, mitä ihminen voi toiselle välittää.  Reiki on yksinkertaista ja yksinkertaisuudessaan joskus vaikea ymmärtää. 

Reikissä hoitaja on puhtaasti kanava Reiki-energialle. Energiatyöskentelyssä käytetään hiljaista, tietoista kosketusta. Reiki-hoitoa voi myös lähettää etänä, ns. kaukohoitona.  Energiahoito elvyttää kehon ja mielen omia, parantavia voimia.

Hoidolla pyritään palauttamaan tasapaino hoidettavan kehon energiavirtauksissa. Reiki on yksinkertainen hoitomuoto ja se sopii kaikille. Hoito tapahtuu aina hoidettavan ehdoilla. Toisilla voi tulla hyvinkin voimakkaita tunteita, toisille vähemmän havaittavia, mutta kaikkien kohdalla se vaikuttaa. Joskus energiavirtojen kulku tuntuu pistelynä, ohimenevänä kipuna tai viileytenä/kuumuutena.

Hoito voi nostaa pintaan alitajunnasta yllättäviäkin asioita,jotka voivat tulla erilaisina tuntemuksina ulos. Tärkeintä on antaa tunteen tulla ja tunteen mennä.  

Reikihoidolla voi olla monenlaisia vaikutuksia, mm.:

  • elämänilon ja harmonian lisääntyminen

  • energiatukkeumien avautuminen

  • paranemisprosessit voivat nopeutua

  • lisää luovuutta

  • syvärentoutus laukaisee stressiä

  • kuona-aineiden poistuminen kehosta nopeutuu

  • yleinen voimien lisääntyminen ,kipujen ja särkyjen helpottuminen

  • etukäteen ei voi sanoa, mitä vaikutuksia hoidolla on, vaan hoito vaikuttaa aina hoidettavan parhaaksi, siihen, mitä hoidettava sillä hetkellä tarvitsee.

Hoito kestää n. 1 tunnin,  hoitoon on hyvä varata rennot vaatteet. Varaa hoidon jälkeen aikaa levolle ja juo runsaasti vettä. Hoidon jälkeen voi tulla myös vilun tunnetta, kun kuona-aineet lähtevät liikkeelle, joten on hyvä varata lämmintä vaatetta hoidon jälkeen puettavaksi.

Intuitivinen energiahoito/kanavointi (kehon sanattomat viestit)

Hoidossa välitetään parantavaa, rakastavaa energiaa hoidettavalle. Hoidon aikana hoitaja samalla "kuuntelee/lukee" kehon viestejä, ja välittää ne hoidettavalle, samoin hoidon aikana voi tulla viestejä esim. enkeleiltä ja valoon/kotiinlähteneiltä. On muistettava, että nämä viestit tulevat korkealta ja ovat puhtaita, rakkaudellisia viestejä hoidettavalle.