Metamorfinen hoito

Metamorfinen hoito

Metamorfoosi tarkoittaa muodonmuutosta ja metamorfinen käsittely voi "luoda ihmisen uudeksi", toukasta voi syntyä perhonen...Metamorfoosissa vaikuttava elämänvoima saa aikaan muutoksen kehossa, mielessä ja ajattelutavassa.  
Hoidossa käsitellään selkärangan vyöhykealueita jaloista, käsistä ja päästä hyvin lempeällä kosketuksella.  Selkäranka on kehon tuki ja elämän varasto, se säilyttää kaikki muistot myös syntymää edeltävältä ajalta.  Käsittely avaa lukkoja, joita on voinut tulla meille jo hedelmöityksen aikana, sikiön kehityksen alkuajoista aina synnytykseen ja heti sen jälkeiseen aikaan saakka.  Vaikutus ulottuu fyysistä tasoa syvemmälle, aina tunnetasolle saakka.  Esimerkiksi jos et ole ollut toivottu lapsi tai olet tyttö ja vanhemmat ovatkin halunneet poikaa, vanhempien tunteet voivat heijastaa tiedostamattomasti koko loppuelämän ajan tai jos syntymäsi on ollut vaikea/traumaattinen, tai äidillesi on tapahtunut jotakin traumaattista raskauden tai synnytyksen aikana, isä on ollut väkivaltainen tms.  Lempeän kosketuksen vaikutuksesta negatiiviset mallit lakkaavat vaikuttamasta, mieli rentoutuu ja keho muuttuu elinvoimaisemmaksi - paraneminen tapahtuu hoidettavan oman elämänvoiman avulla, hoitaja toimii vain katalysaattorina.  
Hoidon vaikutukset ovat yksilölliset:  joku tuntee uudistuvansa, toinen saa voimia vaikeisiin ratkaisuihin, joku taas löytää uuden ilon elämäänsä....Myös fyysisellä tasolla voi tapahtua muutosta:  stressi ja päänsärky helpottua, unen laatu voi parantua jne.  Menetelmällä on saatu hyviä tuloksia mm. lukihäiriöiden helpottumisessa.
Menetelmä on turvallinen ja sopii kaikille vauvasta vaariin.  Se sopii kehitysvammaisille, ylivilkkaille, Asperger, ADHD tai autismi, levottomille, paljon kipuileville, saattohoidossa....Hoito sopii myös rentoutushoidoksi.
Menetelmän on kehittänyt kanadalaissyntyinen Gaston Sain-Pierre 1970-luvun loppupuolella tutkittuaan vyöhyketerapeutti, naturopaatti Robert St.Johnin tutkimusta tietoisuuden kehittymisestä sikiökauden aikana.  Tämän pohjalta Saint-Pierre sai oivalluksia ja kehitti menetelmän, jolle hän antoi nimeksi Metamorfinen tekniikka.  

Hoidon kesto on 30 min - 70 min, lapsille lyhyempi.  Hoidon aikana voi istua tai olla pitkällään, hiljaa ollen tai hoidon aikana voidaan keskustellakin.  

.